va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Ești un elev pasionat de lectură? Câștigă cărți pe viață de la editura “NEMIRA”

Ești un elev pasionat de lectură? Câștigă cărți pe viață de la editura “NEMIRA”

Editura “Nemira” lansează o nouă ediţie a “Bursei de cititor Nemira”, un proiect concurs, care răspunde nevoii sociale de a educa prin lectură, de a promova cultura scrisă şi obişnuinţa de a citi de plăcere. Astfel, prin selecţie, Editura “Nemira” va oferi două burse de cititor elevilor cu vârsta între 12 şi 18 ani, astfel: o bursă la categoria de vârstă 12-14 ani şi o bursă la categoria de vârstă 15-18 ani. Statutul de bursier aduce fiecărui beneficiar cărţi publicate de Editura Nemira pentru tot restul vieţii (colecţiile Armada, Young Adult, Babel, Istoria, Yorick, n’autor, Vorpal).

Mecanismul de înscriere în concurs e simplu. Elevii trebuie să intre pe site-ul www.nemira.ro şi să citească cu atenţie regulamentul de participare. Apoi, aceştia trebuie să completeze formularul de înscriere, formular ce trebuie însoţit de un eseu cu tema “Cartea ta preferată este un super-erou. Care e super-puterea ei?”.

Înscrierile se fac până pe 30 noiembrie. Pe 4 decembrie elevii participanţi vor primi un email cu confirmarea înscrierii lor în concurs (doar cei care îndeplinesc condiţiile înscrierii conform regulamentului). Jurizarea eseurilor va avea loc în perioada 4-10 decembrie, iar pe 13 decembrie vor fi anunţaţi cei doi câştigători, informează OBIECTIV VOCEA BRĂILEI.

Eşti un elev pasionat de lectură? Câştigă cărţi pe viaţă de la “Nemira”

editura lansează o nouă ediţie a “Bursei de cititor Nemira”, proiect concurs care răspunde nevoii sociale de a educa prin lectură * înscrierile se fac până pe 30 noiembrie Editura “Nemira” lansează o nouă ediţie a “Bursei de cititor Nemira”, un proiect concurs, care răspunde nevoii sociale de a educa prin lectură, de a promova cultura scrisă şi obişnuinţa de a citi de plăcere.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top