va aflati aici:
Home > Uncategorized > Pasiunea pentru viaţă este molipsitoare! O întreagă comunitate, înscrisă la Maraton pentru Gafton

Pasiunea pentru viaţă este molipsitoare! O întreagă comunitate, înscrisă la Maraton pentru Gafton

Daniel are  35 de ani şi 2 copii mici. O viaţă de sportiv caritabil (sau cel puţin aşa îl cunosc gălăţenii) şi un stil de a trăi sănătos. De doar câteva luni însă, durerile s-au ţinut lanţ, iar controalele efectuate au scos la lumină un limfom Burkitt care îi pune viaţa în pericol. Suma de 240.000 euro este necesară pentru a urma o serie de tratamente în străinătate. Gălăţenii sunt alături de el şi de soţia lui, Roxana, iar mai mult de jumătate din sumă s-a strâns în mai puţin de o lună. Impreună pentru Daniel, uniţi şi într-un continuu maraton, aşa a arătat comunitatea gălăţeană, şi nu numai, că viaţa merită preţuită şi că Daniel poate fi eroul maratoanelor noastre. Haideţi să îl cunoaştem pe Daniel, ne îndeamnă PRESAGALATI.RO.

R.: Ştii că eşti eroul nostru! Doar dacă privim grupurile şi toată sinergia creată pentru ca tu şi familia ta să dispuneţi de banii necesari intervenţiilor necesare, ne dăm seama că avem în faţa noastră un om al familiei, dar şi un om al comunităţii din care face parte. Un OM iubit! Cum te vezi tu acum?

D.G.: Acum mă văd într- adevăr iubit, nu mă aşteptam la un aşa capital de imagine sincer. Până la urmă, sunt un om normal, care poate s-a implicat mai mult sportiv, social, însă nu cred că am făcut lucruri aşa extraordinare. Am ajutat de fiecare dată când am putut, aş face -o din nou fără să ezit, pentru oricine, pentru fiecare. Cred şi în karma, probabil energiile bune trimise de-a lungul timpului mi se întorc acum, însă nu mă aşteptam să se întample la un nivel atât de intens. Din nou, sunt binecuvântat.

INTERVIU DANIEL GAFTON: Pasiunea pentru viaţă este molipsitoare! O întreagă comunitate, înscrisă la Maraton pentru Gafton

Daniel are 35 de ani şi 2 copii mici. O viaţă de sportiv caritabil (sau cel puţin aşa îl cunosc gălăţenii) şi un stil de a trăi sănătos. De doar câteva luni însă, durerile s-au ţinut lanţ, iar controalele efectuate au scos la lumină un limfom Burkitt care îi pune viaţa în pericol.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top