va aflati aici:
Home > Actualitate > Octombrie: 10.000 de cazuri de viroze respiratorii şi pneumonii

Octombrie: 10.000 de cazuri de viroze respiratorii şi pneumonii

Peste 2.500 de persoane din judeţul Galaţi au fost diagnosticate, în ultima săptămână de raportare, cu viroze respiratorii şi pneumonii, a anunţat, joi, 31 0ctombrie 2019, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi (DSP), Liliana Iordăchescu.

Potrivit acesteia, un număr de 2.364 de persoane au fost înregistrate cu viroze respiratorii, cele mai multe la categoria de vârstă 5-14 ani, unde au fost 760 de cazuri. În 87 dintre cazuri a fost necesară internarea în spital, informează DCMEDICAL.

Numărul afecţiunilor respiratorii înregistrate la nivelul judeţului Galaţi este în limitele normale, iar în ceea ce priveşte ultima săptămână de raportare situaţia din Galaţi este, numeric vorbind, cu 1, 7 % sub media naţională. De la începutul lunii şi până acum s-au înregistrat 9.200 de cazuri de viroze respiratorii şi 734 de pneumonii, dar numărul este în limitele celui înregistrat anul trecut. Nu s-a înregistrat niciun caz de gripă.

Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi (DSP) 

Articol integral pe DCMEDICAL.RO.

Galați, Peste 2.500 de persoane, diagnosticate cu viroze respiratorii şi pneumonii

Peste 2.500 de persoane din judeţul Galaţi au fost diagnosticate, în ultima săptămână de raportare, cu viroze respiratorii şi pneumonii, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi (DSP), Liliana Iordăchescu. Potrivit acesteia, un număr de 2.364 de persoane au fost înregistrate cu viroze respiratorii, cele mai multe la categoria de vârstă 5-14 ani, unde au fost 760 de cazuri.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top