va aflati aici:
Home > Economie > Computaris România: 47 milioane de lei cifră de afaceri estimată pentru 2019

Computaris România: 47 milioane de lei cifră de afaceri estimată pentru 2019

Compania de origine britanică Computaris, specializată în dezvoltare software şi servicii de consultanţă în domeniu are filiala deschisă în România din anul 2000. Birourile din București sunt localizate în Atlantis Business Centeriar cele din Galați în strada Logofat Tautu 23. Compania are în total o echipă de 150 de persoane în cele două sedii din Bucureşti şi Galaţi şi are în prezent 15 poziţii deschise pentru specialişti IT.

Computaris Rommânia a înregistrat în primele 9 luni ale acestui an venituri cu 40% mai mari faţă de aceeaşi perioadă din 2018 pe plan local și țintește spre o cifră de afaceri de 47 de milioane de lei (aproape 10 milioane de euro) la finalul anului 2019.

Pentru întreg anul 2019, estimăm o creştere a veniturilor de peste 45% faţă de anul trecut. Estimarea se bazează pe implementarea cu succes a noii strategii de business şi rezultatele pozitive obţinute până la acest moment din proiectele de inovaţie şi înaltă tehnologie furnizate clienţilor globali ai Computaris.

Raluca Rusu, administrator Computaris România şi CEO pentru Computaris International

Citește și Producătorul de bere Martens Galaţi și-a adâncit pierderile cu 66% în primele nouă luni Ddn 2019, la 7,7 milioane de lei

Anul trecut, Computaris România SRL, subsidiara locală a Computaris International – parte a R Systems Group, a înregistrat o cifră de afaceri netă de 32,8 milioane lei (7 milioane euro) conform datelor publicate de Ministerul Finanțelor și preluate de ZIARUL FINANCIAR.

IT-iștii gălățeni pot aplica pentru posturile disponibile accesând pagina de cariere a companiei Computaris.

Computaris România: Ţintim o creştere a afacerilor de 45% pentru 2019, la peste 47 milioane lei. Compania are în total o echipă de 150 de persoane în cele două sedii din Bucureşti şi Galaţi şi are în prezent 15 poziţii deschise pentru specialişti IT | Ziarul Financiar

Compania de origine britanică Computaris, specializată în dezvoltare software şi servicii de consultanţă în domeniu, a înregistrat în primele 9 luni ale acestui an venituri cu 40% mai mari faţă de aceeaşi perioadă din 2018 pe plan local, creşterea fiind susţinută de o nouă strategie de business orientată spre inovaţie şi dezvoltare în domeniul tehnologiilor de top.

Tagged

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top