va aflati aici:
Home > Actualitate > Solistul trupei Compact, Leo Iorga, s-a stins din viață

Solistul trupei Compact, Leo Iorga, s-a stins din viață

„Acum 5 minute, colegul meu de trupă LEO IORGA a plecat spre o lume mai bună… DUMNEZEU SĂ-L IERTE. Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”, a scris Adrian Ordean, pe Facebook.
Ultimul său concert, unul ce va rămâne în istoria muzicală românească,  a fost pe 20 septembrie a.c., când, sfindând greutatea bolii, din scaunul cu rotile în care l-a condamnat ultima operație, solistul a făcut audiența prezentă la spectacolul de la Arenele Romane să împietrească de emoție, la auzul refrenului pe care vocea sa l-a făcut nemuritor: „După ani și ani mă voi întoarce/După ani și ani sigur voi veni/ După ani și ani vom fi împreună din nou/ Primul nostru gând ne va regăsi plângând”, anunță LIBERTATEA.

Leo Iorga a murit. Fostul solist al Compact – 54 de ani – suferea de cancer

„Acum 5 minute, colegul meu de trupă LEO IORGA a plecat spre o lume mai bună… DUMNEZEU SĂ-L IERTE. Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”, a scris Adrian Ordean, pe Facebook. În ultima perioadă, starea de sănătate a lui Leo Iorga s-a agravat, iar artistul a ajuns la spital recent, în urma unor complicații aduse de o pneumonie care a recidivat.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top