va aflati aici:
Home > Actualitate > S-ar putea întoarce România la starea de urgență? Răspunsul ministrului Sănătății

S-ar putea întoarce România la starea de urgență? Răspunsul ministrului Sănătății

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, spune că întoarcerea la starea de urgență s-ar impune dacă am avea 10.000 de cazuri în trei-patru zile și că nu putem vorbi despre o astfel de măsură după două zile în care a fost depășit pragul de 500 de îmbolnăviri. În schimb, ar putea fi instituite măsuri precum carantinarea unor orașe sau cartiere în județele cu un număr foarte mare de cazuri – Argeș, Prahova, Galați, Brașov.

România înregistrează joi, 9 iulie, cel mai grav bilanț de COVID-19, de la debutul pandemiei. În ultimele 24 de ore, au fost raportate 614 noi îmbolnăviri. Bilanțul infecțiilor cu coronavirus a ajuns astfel la 30.789. Cu o zi în urmă, au fost raportate 555 de noi cazuri, ceea ce a reprezentat cel mai mare număr, până ieri, relatează HOTNEWS.

S-ar putea întoarce România la starea de urgență? Răspunsul ministrului Sănătății

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, spune că întoarcerea la starea de urgență s-ar impune dacă am avea 10.000 de cazuri în trei-patru zile și că nu putem vorbi despre o astfel de măsură după două zile în care a fost depășit pragul de 500 de îmbolnăviri.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top