va aflati aici:
Home > Politica > Liderul UNPR, Gabriel Oprea, dorește revenirea în Parlament

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, dorește revenirea în Parlament

Aflat sâmbătă la Galaţi, Liderul UNPR, Gabriel Oprea,  a declarat că a fost „executat” pentru că a deranjat şi abuzurile nu au ce să caute în acest sistem. Liderul formaţiunii a anunţat şi că obiectivul la locale şi parlamentare este de 10%.
Gabriel Oprea a participat la Reuniunea organizaţiilor din regiunea VII Centru, desfăşurată la Galaţi, alături de reprezentaţii partidului din judeţele Braşov, Sibiu, Alba, Mureş, Galaţi, Harghita şi Covasna, informează Bursa.ro.

Am devenit o ţintă şi am fost obligaţi să plecăm de la guvernare pentru că se pare că onoarea nu e un lucru apreciat. Am deranjat şi am fost executat. Trebuie să ştiţi că eu, în toate funcţiile deţinute, am sprijinit Justiţia. Un stat nu poate să fie puternic fără Justiţie. În schimb, abuzurile nu au ce să caute în Justiţie. România are nevoie de un stat puternic şi o Justiţie puternică, fără abuzuri“, a precizat Gabriel Oprea, potrivit unui comunicat transmis de UNPR.

De asemenea, Oprea le-a amintit celor prezenţi de momentul 2015 şi “de nivelul de încredere la care ajunsese UNPR – 500.000 de membri, 12% în sondaje, respectiv 32% liderul partidului”, mai informează Bursa.ro.

Obiectivul nostru strategic este ca la alegerile locale şi la cele parlamentare să obţinem peste 10% şi să revenim în Parlament“, a anunţat Oprea, citat în comunicat.

GABRIEL OPREA: România are nevoie de un stat puternic şi o Justiţie puternică, fără abuzuri

România are nevoie de un stat puternic şi de o Justiţie puternică, fără abuzuri, a declarat astăzi preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Gabriel Oprea, care a participat la Reuniunea organizaţiilor din regiunea VII Centru, desfăşurată la Galaţi, alături de reprezentaţii partidului din judeţele Braşov, Sibiu, Alba, Mureş, Galaţi, Harghita şi Covasna, conform Agerpres.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

4 thoughts on “Liderul UNPR, Gabriel Oprea, dorește revenirea în Parlament

Lasă un răspuns

Top