va aflati aici:
Home > Actualitate > Nu E De Glumă! Zeci De Amenzi Pentru Deplasările Fără Motiv

Nu E De Glumă! Zeci De Amenzi Pentru Deplasările Fără Motiv

Razie de amploare, noaptea trecută, în tot județul Galați. Peste 140 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au făcut controale pe străzile din orașe și sate, precum și pe drumurile naționale și județene, pentru a verifica dacă oamenii respectă noile măsuri de limitare a răspândirii coronavirusului.au fost oprite în trafic și verificate 138 de autovehicule și legitimate 272 de persoane.

“De asemenea, au fost aplicate 68 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 44.200 de lei, pentru nerespectarea dispozițiilor art. 5 alin. (1) din Ordonanța Militară nr. 2/2020, referitoare la condițiile în care se poate realiza circulația persoanelor, în intervalul orar 22.00 – 06.00″, informează IPJ Galați. (EXPRESS DE DUNĂRE)

Nu e de glumă! Zeci de amenzi pentru deplasările fără motiv

Razie de amploare, noaptea trecută, în tot județul Galați. Peste 140 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au făcut controale pe străzile din orașe și sate, precum și pe drumurile naționale și județene, pentru a verifica dacă oamenii respectă noile măsuri de limitare a răspândirii coronavirusului.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top