va aflati aici:
Home > Actualitate > Spitalul Județean Galați are nevoie de ajutor. Medicii nu mai au echipamente de protecție

Spitalul Județean Galați are nevoie de ajutor. Medicii nu mai au echipamente de protecție

Medicii gălățeni fac apel pe facebook pentru echipamente de protecție :

„Facem un apel disperat la toti oamenii de bine , cu suflet și cu resurse, care doresc sa ni se alature in lupta noastra cu aceasta pandemie… in prezent sectia Bloc Operator are stocuri de materiale de protectie asigurate pentru o perioada scurta de timp și vom fi siliți de împrejurări, să intrăm în contact direct cu pacienți contaminați cu COVID+ ,să asigurăm urgentele chirurgicale. Avem si promisiunea ca vor veni in curand materialele de protectie dar ne temem până atunci pentru siguranța noastră și a familiilor noastre. Din evolutia dramatica a evenimentelor din tarile care au un sistem medical mult mai bine pus la punct decat al nostru, am observat ca au ajuns destul de repede la epuizarea materialelor de protectie. Apelul nostru este sa ne ajutati cum puteți…și aici NU mă refer la ajutor financiar ci la echipament de protecție(halate,măști,mănuși,ochelari),substanțe dezinfectante biocide…acum… pentru ca si noi sa va putem ajuta și să nu fim trimiși la lupta cu mâinile goale. Va multumim!
Personalul de cadre medii și auxiliare din Blocul Operator , Spitalul Clinic Județean de Urgență Galati …”

Bloc Operator 910

Bloc Operator 910. 81 likes. Apel umanitar pentru cadrele sanitare din Blocul Operator Spitalul Clinic de Urgență Galati

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

2 thoughts on “Spitalul Județean Galați are nevoie de ajutor. Medicii nu mai au echipamente de protecție

  1. Rusine, ati acceptat un management prost , nu erați deranjați , ati facut ce ati vrut domnilor și acum va plângeti. Am scris cu ceva vreme in urma despre experiența neplăcută cu o parte din personalul medical din acest spital. Din păcate a venit ziua plății și pentru voi , noi plătim de mult. Acum ar trebui sa intelegem cu toții ce este de făcut, să devenim „oameni ” .

    1. Fratilor, nu MAI avem timp de reproșuri, de revoltă si arătat cu degetul, cred ca trebuie lasat totul.la o parte si sa ajutam si noi, cetățenii, cum.putem si cu cat putem , sistemul sanitar galatean daca vrem sa ne fie bine ! Deci fac apel către cineva care stie ceva despre vreo inițiativă de strângere de fd banesti pt aceasta sifuatie il rog sa lase un mesaj pe facebook .

Lasă un răspuns

Top