va aflati aici:
Home > Actualitate > Municipiul Galaţi şi alte 4 localităţi au ajuns la o incidenţă peste 4 la mie

Municipiul Galaţi şi alte 4 localităţi au ajuns la o incidenţă peste 4 la mie

Incidenţa înregistrată în ultimele 14 zile şi raportată astăzi, pentru întreg judeţul Galaţi este de 2,80 cazuri la mia de locuitori. Astăzi au fost raportate 159 de cazuri în ultimele 24 de ore, la un număr de 456 teste efectuate. Tot astăzi, 27 martie 2021, a fost raportat un număr record de decese. 14 persoane şi-au pierdut viaţa din cauza noului coronavirus. 

În privinţa localităţilor, situaţia epidemiologică se prezintă astfel: Braniştea a ajuns la o incidenţă de 4,93 la mia de locuitori, urmată de comuna Bălăbăneşti cu o incidenţă de 4,69, Vânători cu 4,59, Tuluceşti cu 4,16 şi municipiul Galaţi cu o incidenţă de 4,09.

Pentru aceste localităţi, urmează să se aplice, începând de duminică, 28 martie 2020, noile reglementări anunţate de Guvern, adică: în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică circulaţia să fie permisă până la orele 20,00, iar la operatorii economici, activitatea să fie permisă până la ora 18,00. Revenirea asupra acestei măsuri în timpul weekend-ului se face când incidenţa scade sub 3,5 la mie.

Întreg articolul pe MONITORUL DE GALAȚIhttps://www.monitoruldegalati.ro/stirea-zilei/municipiul-galati-si-alte-4-localitati-au-ajuns-la-o-incidenta-peste-4-la-mie.html

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top