va aflati aici:
Home > Actualitate > Spitalul Animalelor Orfane îşi suspendă activitatea din cauza COVID-19

Spitalul Animalelor Orfane îşi suspendă activitatea din cauza COVID-19

Spitalul Animalelor Orfane Susy Utzinger, care funcţionează în cadrul adăpostului „Ajutaţi-l pe Lăbuş” din Galaţi îşi va suspenda activitatea începând de sâmbătă, 27 martie, după ce un medic şi doi îngrijiori au fost confirmaţi cu COVID-19.  Animalele rămase în interior vor primi tratament şi alte îngrijiri de la ceilalţi angajaţi care nu au intrat în contact cu cei infectaţi. De asemenea, personalul va fi testat periodic.

Din păcate, în ciuda tuturor măsurilor de protecţie luate, nici personalul unităţii nu a scăpat de nemilosul virus. Spitalul a funcţionat în toată această perioadă, iar angajaţii au fost expuşi. Solicitări au fost şi sunt tot timpul. Vă rugăm să înţelegeţi situaţia, să fiţi alături de personalul medical şi să mergeţi cu animalele la veterinar, în cazul în care aveţi urgenţe. Timp de două săptămâni Spitalul Animalelor Orfane este nevoit să îşi suspende activitatea cu publicul, pentru dezinfecţie şi pentru a-şi proteja personalul”, transmis reprezentanţii asociaţiei Ajutaţi-l pe Lăbuş. Inaugurat în martie 2016, personalul medical de la Spitalul Animalelor Orfane -Susy Utzinger a salvat mii de animale bolnave, accidentate, la limita dintre viaţă şi moarte. Lunar, sute de câini şi pisici din Galaţi, Brăila şi Vaslui sunt îngrijite, gratuit, în clinică, relatează ADEVĂRUL.

Spitalul Animalelor Orfane îşi suspendă activitatea din cauza COVID-19

Spitalul Animalelor Orfane Susy Utzinger, care funcţionează în cadrul adăpostului „Ajutaţi-l pe Lăbuş” din Galaţi îşi va suspenda activitatea începând de sâmbătă, 27 martie, după ce un medic şi doi îngrijiori au fost confirmaţi cu COVID-19. Animalele rămase în interior vor primi tratament şi alte îngrijiri de la ceilalţi angajaţi care nu au intrat în contact cu cei infectaţi.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top