va aflati aici:
Home > Actualitate > Masterplan pentru rețeaua de spații publice din Galaţi

Masterplan pentru rețeaua de spații publice din Galaţi

Un masterplan pentru rețeaua de spații publice din Galaţi a fost aprobat, în premieră, în ședința Consiliului Local din 26 septembrie.Intenţia demersului municipalităţii este de a avea un oraș atractiv, atât pentru locuitori, cât și pentru eventualii vizitatori. Masterplanul recent adoptat va sta la baza viitoarelor proiecte de modernizare și regenerare urbană.

Cele mai importante obiective incluse în lista finală sunt: Poarta Turcească, Parcul Şahiştilor din Țiglina I, parcările de la Sala Sporturilor, Patinoar şi Păpădie, Zona pietonală de la Biserica Greacă, scările de pe strada Gării, Parcul de la Turnul TV şi Faleza Inferioară, relatează REALITATEA DE GALAȚI.

Masterplan pentru rețeaua de spații publice din Galaţi

Un masterplan pentru rețeaua de spații publice din Galaţi a fost aprobat, în premieră, în ședința Consiliului Local din 26 septembrie. Intenţia demersului municipalităţii este de a avea un oraș atractiv, atât pentru locuitori, cât și pentru eventualii vizitatori. Masterplanul recent adoptat va sta la baza viitoarelor proiecte de modernizare și regenerare urbană.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top