va aflati aici:
Home > Actualitate > Război deschis în mediul universitar din Galaţi. Miza: funcţia de rector.

Război deschis în mediul universitar din Galaţi. Miza: funcţia de rector.

Liga Studenţilor din Galaţi ameninţă cu declanşarea unor acţiuni de protest şi va cere Ministerului Educaţiei să verifice modul cum sunt organizate alegerile pentru funcţia de rector la Universitatea ”Dunărea de Jos”.

Studenţii merg mai departe şi susţin că sunt pregătiţi să declanşeze greva şi nu exclud posibilitatea de a cere verificarea modului în care sunt organizate alegerile la Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galaţi de către corpul de control al Ministerului Educaţiei.

„Domnul Georgescu are impresia că Senatul este o instituţie pe personă fizică. Nu dumnealui hotărăşte dacă noi votăm sau nu. Dumnealui trebuie să convoace şedinţa de Senat, să pună pe ordinea de zi subiectul respectiv şi, în consecinţă, noi să votăm pentru modificarea acestui calendar. Senatul este un for decizional, nu domnul Georgescu (…)”, spune preşedintele Ligii Studenţilor din Galaţi, citat de ADEVĂRUL.

https://adevarul.ro/locale/galati/razboi-deschis-mediul-universitar-galati-mizafunctia-rector-are-impresia-senatul-universitatii-institutie-pepersona-fizica-1_5da87761892c0bb0c6ab03b8/index.html

 

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top