va aflati aici:
Home > Actualitate > Un șofer cu alcoolemie record a fost prins după o urmărire ca-n filme. Avea permisul anulat și portbagajul plin cu țigări de contrabandă

Un șofer cu alcoolemie record a fost prins după o urmărire ca-n filme. Avea permisul anulat și portbagajul plin cu țigări de contrabandă

”Conducătorul auto nu a oprit la semnalele luminoase și acustice, continuându-și deplasarea în viteză, pe D.N. 24D. După aproximativ 20 de km de urmărire în trafic, polițiștii au blocat autoturismul pe D.J. 251A, pe raza localității Drăgușeni. La volan au identificat un bărbat, de 35 de ani, din comuna Drăgușeni, care emana halenă alcoolică. Totodată, s-a constatat că bărbatul are permisul de conducere anulat, fiind condamnat pentru infracțiuni la regimul rutier. După oprirea autoturismului și verificarea acestuia, polițiștii au găsit în portbagaj  171 de pachete țigarete de proveniență Republica Moldova, pe care le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor. ”, a transmis comisar șef Gabriela Costin de la IPJ Galați.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducere fără permis și l-au reținut pe gălățean pentru 24 de ore. Marți, bărbatul de 35 de ani va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunere de arestare preventivă, informează LIBERTATEA.

Șofer din Galați, cu permis anulat, prins la volan cu alcoolemie uriașă

Potrivit IPJ Galați, bărbatul de 35 de ani, din comuna Drăgușeni, a fost surprins de polițiști în timp ce rula pe DJ 242, în localitatea Vîrlezi. Cum circula cu viteză mult prea mare pentru acel sector de drum, polițiștii i-au făcut semn să tragă pe dreapta.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top