va aflati aici:
Home > Politica > LUDOVIC ORBAN: ”Este foarte important că USR-PLUS şi PNL şi-au dat mâna pentru Galaţi”

LUDOVIC ORBAN: ”Este foarte important că USR-PLUS şi PNL şi-au dat mâna pentru Galaţi”

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, şi copreşedinţii USL-PLUS, Dan Barna şi Dacian Cioloş, au participat, miercuri, la Galaţi, la un eveniment electoral de susţinere a candidaţilor comuni ai celor trei formaţiuni pentru Primăria şi Consiliul Judeţean Galaţi.

Este foarte important faptul că USR-PLUS şi PNL şi-au dat mâna pentru Galaţi. Această unire a celor mai moderne forţe politice, celor mai cinstite forţe politice, care adună cele mai mari competenţe în administraţie şi management este salutară şi dă o şansă uriaşă de schimbare a destinului Galaţiului în bine. Noi, la nivel guvernamental, am accelerat toate proiectele pentru Galaţi. Peste 2 miliarde de euro vor fi investiţi pentru a asigura conectivitatea Galaţiului cu Europa“, a spus Ludovic Orban.

La eveniment au fost prezenţi candidatul PNL, susţinut şi de USR-PLUS, la preşedinţia Consiliul Judeţean Galaţi, senatorul George Stângă, respectiv candidatul USR-PLUS, susţinut şi de PNL, la Primăria Galaţi, deputatul Bogdan Rodeanu, precum şi primari liberali din judeţul Galaţi şi candidaţi la funcţiile de consilieri locali şi judeţeni.

Şi liderul PLUS, Dacian Cioloş, a salutat înţelegerea politică de la Galaţi între cele trei formaţiuni politice, relatează AGERPRES.

AlegeriLocale2020/ Orban: Este foarte important că USR-PLUS şi PNL şi-au dat mâna pentru Galaţi

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, şi copreşedinţii USL-PLUS, Dan Barna şi Dacian Cioloş, au participat, miercuri, la Galaţi, la un eveniment electoral de susţinere a candidaţilor comuni ai celor trei formaţiuni pentru Primăria şi Consiliul Judeţean Galaţi

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top