va aflati aici:
Home > Politica > Andrei Velea, candidatul PACT pentru Galați: “Vă aștept duminică la vot!”

Andrei Velea, candidatul PACT pentru Galați: “Vă aștept duminică la vot!”

Andrei Velea, candidatul PACT pentru Galați la Primărie, a postat ieri  pe facebook un mesaj pentru gălățeni, îndemnându-i să voteze duminică: 
”Dragi prieteni,
Sunt candidatul de dreapta care are șanse și, mai mult, care merită să îl învingă pe actualul primar! V-am dovedit în această campanie că sunt din cu totul altă stofă, atât față de primarul în funcție, cât și față de ceilalți candidați. Am susținerea întregii echipe PACT pentru Galati, care, prin entuziasmul ei, a colorat aceste alegeri anoste. Am susținerea seniorilor liberalismului la Galați, care au văzut, atât în mine, cât și în PACT, o echipă așa cum orice liberal autentic își dorește, o echipă formată din oameni care au cariere profesionale, care sunt culți și politicoși.
Însă, în primul și în primul rând, am susținerea voastră, dragi gălățeni! Am luat la picior toate cartierele orașului și am trecut de mai multe ori prin fiecare piață. Acum cunosc mai bine ca niciodată orașul în care m-am născut și în care trăiesc. Am văzut dezamăgirea din ochii voștri… Majoritatea vă simțiți trădați de treizeci de ani de incompetență administrativă la Galați. Vă dau dreptate! Din cauza acestui lucru candidez și eu, din cauza acestei stări de fapt există PACT pentru Galați. Am văzut oameni care par ținuți intenționat în sărăcie. Așa se întâmplă într-un oraș înfășurat în beton și sugrumat de ineficiență economică.
Însă am simțit și speranță în privirile noastre! Ea nu moare niciodată. Mi-ați spus că vreți oameni tineri, că vreți oameni inteligenți, că vreți oameni bine intenționați. Și care să nu facă la fel ca cei de dinainte! V-am spus că suntem aici pe termen lung, că minunile nu se fac de pe o zi pe alta. Duminică intrăm în Consiliul Local și facem istorie la Galați: primul partid local în CL. Apoi, de a doua zi, construim cel mai solid pol local al gălățenilor, partidul care să-i reprezinte în lupta inegală cu București.
Nu sunt și nici nu vreau să fiu politician. Am venit în fața voastră, dragi gălățeni, așa cum sunt, cu tot ceea ce am mai bun. Am învățat enorm de multe în această campanie și știu că încă am multe de învățat. Dar știu și că vreau să învăț și că învăț repede. E abia un început de drum, lucrurile serioase se fac așezat, în timp, nu de-a valma. Nu de fețe pe afișele electorale duc lipsă gălățenii, ci de oameni care să-i reprezinte fără să-i mintă, fără să aibă interese personale și fără să trăiască pe spatele politicii.
Am o meserie mai bine plătită decât cea de primar, am o carieră ca inginer software la cel mai mare producător de procesoare din lume. Am primit, ca scriitor, premii naționale pentru literatura pe care am scris-o despre Galați. Am ieșit la toate protestele și am pus orașul pe harta României cu spirit liber, alături de voi, dragi gălățeni. Toate acestea le voi pune în slujba voastră, atât ca primar, cât și din Consiliul Local. Vă aștept duminică la vot!”

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top