va aflati aici:
Home > Economie > Liberty Steel va investi 200 milioane de euro la Galaţi

Liberty Steel va investi 200 milioane de euro la Galaţi

Liberty Steel, noul proprietar al Sidex, intenţionează să investească în oţelăriile cumpărate de la ArcelorMittal 400 milioane de euro, din care jumătate în combinatul de la Galaţi.

Programul de investiţii este pe cinci ani şi priveşte şapte unităţi- pentru a menţine capacitatea de producţie, a extinde gamele de produse şi a creşte calitatea acestora, a declarat Jon Bolton, CEO-ul companiei. Decizia este urmarea creşterilor de tarife vamale impuse de SUA, precum şi costurilor mai mari cu materiile prime şi energia.

Citește și Noii indieni de la Galaţi: În 100 de zile facem evaluare, mărim semnificativ vânzările până în 2022

Aproximativ jumătate din investiţie este destinată combinatului din Galaţi, deoarece perspectivele de creştere sunt mai bune decât în ​​alte părţi ale Europei, a spus Bolton, citat de ZIARUL FINANCIAR.

Grupul indian Liberty Steel, noul proprietar al Sidex, are în plan investiţii de 200 milioane de euro în combinatul siderurgic de la Galaţi: Perspectivele de creştere în România sunt mai bune decât în ​​alte părţi ale Europei | Ziarul Financiar

Liberty Steel intenţionează să investească în oţelăriile cumpărate de la ArcelorMittal 400 milioane de euro, din care jumătate în combinatul de la Galaţi, scrie Bloomberg. Programul de investiţii este pe cinci ani şi priveşte şapte unităţi- pentru a menţine capacitatea de producţie, a extinde gamele de produse şi a creşte calitatea acestora, a declarat Jon Bolton, CEO-ul companiei.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top