va aflati aici:
Home > Politica > Primarul Galațiului: înfrățirea cu Fresno-SUA vs. Brăila

Primarul Galațiului: înfrățirea cu Fresno-SUA vs. Brăila

Primul proiect aflat pe ordinea de zi anunțată a ședinței consiliului Local Galați din 31 iulie 2019 viza înfrățirea orșului nostru cu un oraș american și poartă numele:

Sedinta Consiliului Local Galati din 31 iulie 2019Proiect de hotărâre privind aprobarea Înțelegerii de cooperare între Municipiul Galați și orașul Fresno, Comitatul Fresno din Statele Unite ale Americii

Consilierul liberal Onuț Atanasiu l-a interpelat cu această ocazie pe primarul Ionuț Pucheanu, întrebându-l dacă în viitorul mai mult sau mai puțin apropiat se are în vedere o “înfrățire” cu mult mai apropiatul oraș-vecin, Brăila.

Răspunsul primarului Ionuț Pucheanu privind asocierea cu Brăila

“Dacă există temeiuri legale, cu dragă inimă…dacă le știți, (eu vă spun că nu există, ca să nu căutați)… Și bune practici în România, dacă știți, nu doar așa, chestii politice aruncate doar de dragul de a spune uite, ne-am înfrățit cu …

Ai dumneavoastră colegi, Aradul cu Timișoara, ce-au reușit ? În afară de faptul că au ieșit la televizor și au semnat Alianța Vestului…? În afară de un vehicul electoral, absolut nimic. Pentru că nu există fonduri și nici nu există, conform legii românești, un vehicul numit zonă metropolitană, decât la nivel frecții cu lapte” .

Înregistrare audio din timpul ședinței:

      Ionut-Pucheanu-Aliantele-dintre-orase

Consilierul Onuț Atanasiu, autorul interpelării, a promis că îi va pune la dispoziție primarului Ionuț Pucheanu temeiurile legale cu privire la o astfel de alianță.

De menționat este faptul că în urmă cu trei săptămâni primarul Brăilei, Marian Dragomir, transmitea un ultimatum administrației gălățene privind asocierea dintre cele două orașe vecine.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top