va aflati aici:
Home > Politica > Un gălățean – secretar de stat în Ministerul Agriculturii

Un gălățean – secretar de stat în Ministerul Agriculturii

Scimbare în organigrama conducerii ministerului Agriculturii: gălățeanul Maricel Floricel Dima, fost subsecretar de stat din timpul madatului Grindeanu, a fost promovat secretar de stat. Dima a primit recent din partea ministrului Petre Daea sarcina de a se ocupa de  coordonarea și dotarea tehnică a liceelor agricole.

Potrivit AGORINTELIGENȚA.ROÎn Monitorul Oficial apar 3 decizii ale ministrului Petre Daea: două de eliberare din funcție și una de numire. Sunt eliberați din funcțiile pe care le-au deținut până acum doi membri din conducerea MADR: Teodora Gabriela Gheniu și Maricel Floricel Dima. Cel din urmă ”urcă o treapă” în Ministerul Agriculturii fiind promovat de la funcția de subsecretar de stat la cea de secretar de stat.

Citește și Viorel Ștefan – Vicepremier in guvernul Dăncilă

Originar din Galați, Maricel Floricel Dima a ocupat în trecut funcția de director al Direcției Agricole Județene Galați (decembrie 2016 – februarie 2017). Anterior acesta a fost director executiv al Camerei Agricole a Județului Galați (februarie 2010 – decembrie 2016).

Maricel Floricel Dima este inginer agronom, cu diplomă obținută la Universitătea de Științe Agricole și Medicina Veterinară Iași. Este doctor în științe agricole, cu doctoratul obținut în anul 2008.

Alături de familia sa, Maricel Floricel Dima deține și o fermă vegetală în județul Galați. Exploatația are o suprafață de circa 80 de hectare, potrivit declarațiilor de avere ale oficialului MADR.

Maricel Floricel Dima, numit secretar de stat la Ministerul Agriculturii în locul Teodorei Gheniu

Maricel Floricel Dima este cel mai nou secretar de stat din echipa lui Petre Daea, în urma unor schimbări în conducerea Ministerului Agriculturii. Potrivit unor decizii publicate în Monitorul Oficial, șeful de la agricultură a înlocuit-o pe Teodora Gabriela Gheniu din funcția de secretar de stat cu Maricel Floricel Dima, cel mare ocupa până în prezent funcția de subsecretar de stat.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top