va aflati aici:
Home > Actualitate > Inconştienţa a doi bărbaţi: au organizat şi filmat o slujbă religioasă în plină epidemie de coronavirus

Inconştienţa a doi bărbaţi: au organizat şi filmat o slujbă religioasă în plină epidemie de coronavirus

”La data de 29 martie, în jurul orei 11, în comuna Munteni, a avut loc o slujbă religioasă, la care au participat mai multe persoane din localitate. A fost identificat atât cel care a organizat ceremonia, un bărbat, de 44 de ani, din comuna Munteni, cât şi cel care a postat imaginile pe reţeaua de socializare, un tânăr, de 26 de ani, din aceeaşi localitate”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional, fiecare cu amendă în valoare de 5.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 1/2020, informează ADEVĂRUL.

Inconştienţa a doi bărbaţi: au organizat şi filmat o slujbă religioasă în plină epidemie de coronavirus

Zeci de persoane au participat la o slujbă religioasă în comuna gălăţeană Munteni, acţiunea fiind transmisă pe o reţea de socializare. Poliţiştii s-au autosesizat şi l-au amendat zdravăn pe organizator şi cel care a postat imaginile, iar acum îi caută pe participanţi.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top