va aflati aici:
Home > Actualitate > COVID-19 bagă Transurb în incapacitate de plată

COVID-19 bagă Transurb în incapacitate de plată

Mijloacele de transport în comun din Galaţi circulă cu maxim 2-3 călători, cea mai mare parte din zi, ca urmare a instituirii stării de urgenţă din cauza pandemiei de coronavirus şi a limitării circulaţiei persoanelor. Din punct de vedere al evitării aglomeraţiei şi păstrarea ditanţei de siguranţă între călători, efectele deciziilor sunt cele scontate. Însă acest context duce şi la probleme majore de ordin economic cu care se confruntă societatea de transport public local Transurb SA.

Pentru a nu intra în colaps financiar, conducerea societăţii de transport local Transurb SA Galaţi a transmis Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, Primăriei Galaţi şi Consiliului Local al Municipiului Galaţi o informare cu privire la derularea serviciului de transport public local în contextul măsurilor adoptate pentru prevenirea extinderii infectării cu coronavirusul Covid-19 pe teritoriul municipiului Galaţi, informează MONITORUL DE GALAȚI.

COVID-19 bagă Transurb în incapacitate de plată – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Mijloacele de transport în comun din Galaţi circulă cu maxim 2-3 călători, cea mai mare parte din zi, ca urmare a instituirii stării de urgenţă din cauza pandemiei de coronavirus şi a limitării circulaţiei persoanelor. Din punct de vedere al evitării aglomeraţiei şi păstrarea ditanţei de siguranţă între călători, efectele deciziilor sunt cele scontate.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top