va aflati aici:
Home > Uncategorized > Artistul vizual Monica Turcu își licitează lucrările în scopuri caritabile

Artistul vizual Monica Turcu își licitează lucrările în scopuri caritabile

Într-o asemenea perioadă, cea de pandemie și de panică, natura umană are darul de a ieși la suprafață. Dacă unii devin mai buni decât erau, alții devin mai răi, mai egoiști, mai neoameni. Fiecare își arată acum, fără opreliști, materialul din care este făcut. Am văzut oameni panicați, oameni care cumpără stocuri întregi de hârtie igienică și de alimente fără a se gândi la consecințele pe care acțiunile lor le au asupra societății. Oameni care nu conștientizează faptul că egoismul și lăcomia lor destabilizează prețuri și crează haos.

Acestea fiind spuse, astăzi am să vă vorbesc despre Monica Turcu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști vizuali ai Galațiului. Impresionată de situație și empatizând cu lipsa de echipamente medicale și de medicamente, aceasta a decis să deruleze o licitație online în scopul ajutorării. Mai exact, artistul vizual Monica Turcu își donează o serie de lucrări în scopul licitației, pentru ca mai apoi banii rezultați să fie folosiți pentru achiziționarea echipamentelor de protecție, a hranei și a medicamentelor.

Caz în care vă permiteți și doriți să o ajutați pe Monica să ajute, o puteți contacta pe aceasta direct pe pagina sa de Facebook, dând click pe acest link. În postarea Monicăi Turcu puteți viziona, de asemenea, lucrările pe care artistul vizual le pune la „bătaie”, relatează HASHTAG NEWS.

Artistul vizual Monica Turcu își licitează lucrările în scopuri caritabile – Hashtag News

Monica Turcu își licitează tablourile Într-o asemenea perioadă, cea de pandemie și de panică, natura umană are darul de a ieși la suprafață. Dacă unii devin mai buni decât erau, alții devin mai răi, mai egoiști, mai neoameni. Fiecare își arată acum, fără opreliști, materialul din care este făcut.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top