va aflati aici:
Home > Actualitate > În luna septembrie se reiau cursele pe Dunăre între Brăila și Galați

În luna septembrie se reiau cursele pe Dunăre între Brăila și Galați

Tradiţionalele curse pe Dunăre între Brăila şi Galaţi vor fi reluate în luna septembrie, după o pauză de 30 de ani, cu o şalupă achiziţionată cu fonduri europene de Primăria Brăila, a anunţat, miercuri, edilul municipiului, Marian Dragomir.

În momentul de faţă, şalupa este ancorată lângă nava ‘Lacu Sărat’. Ne-a venit şi confirmarea denumirii ei de la Registrul Auto Naval, urmează o procedură simplă pentru punerea ei în trafic. Numele ei va fi ‘Chira Chiralina’, este un nume care are legătură cu istoria municipiului Brăila. Am avut o discuţie telefonică cu domnul primar al municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, care mi-a confirmat că ne va asigura un ponton la care nava să poată acosta la Galaţi, iar pe sistem de reciprocitate şi primăria municipiului Brăila va asigura Primăriei Galaţi un ponton. Cursele Brăila-Galaţi vor fi efectuate o dată pe săptămână“, a declarat, într-o conferinţă de presă, Marian Dragomir.

Nava are 24 de locuri pentru pasageri şi, în afară de cursele Brăila-Galaţi, va mai efectua contra cost plimbări în rada Portului Brăila, curse către Parcul Natural Balta Mică a Brăilei sau va putea fi închiriată unor grupuri de persoane, relatează AGERPRES.

Se reiau cursele pe Dunăre între Brăila şi Galaţi, în luna septembrie, cu o şalupă..

COD GALBEN: 14-08-2020 ora 10 Intre 14 august, ora 18:00 – 15 august, ora 10:00Fenomene vizate se va semnala 14 august, ora 18:00 – 15 august, ora 10:00Fenomene vizate COD GALBEN: 14-08-2020 ora 10 Intre 15 august, ora 10:00 – 16 august, ora 10:00Fenomene vizate se va semnala 15 august,

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top