va aflati aici:
Home > Actualitate > Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galați a primit un dispozitiv medical de plasmafereză

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galați a primit un dispozitiv medical de plasmafereză

Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi a primit cu titlu gratuit un dispozitiv medical de plasmafereză, care a fost montat la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galaţi, se arată într-o informare transmisă, joi, de biroul de presă al instituţiei.

“Suntem singurii din această regiune care pot oferi un astfel de tratament. De altfel, Galaţiul este unul dintre puţinele centre din ţară unde există un aparat medical de plasmafereză. Practic, acest echipament medical permite medicilor specialişti să recolteze plasmă cu anticorpi de la cei care s-au vindecat de coronavirus, iar această plasmă va fi folosită în tratamentul pacienţilor critici, intubaţi, cu forme severe de pneumonie virală COVID-19. Este un tratament care poate salva vieţile celor aflaţi în stare gravă. Fac un apel către toţi pacienţii vindecaţi de acest coronavirus să se prezinte la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galaţi pentru a fi evaluaţi, testaţi şi înregistraţi în Registrul Donatorilor Convalescenţi COVID-19. Sângele lor poate salva vieţile celor care luptă cu acest virus“, a declarat preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea, relatează ȘTIRI PE SURSE.

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galați a primit un dispozitiv medical de plasmafereză

Publicat: Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi a primit cu titlu gratuit un dispozitiv medical de plasmafereză, care a fost montat la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galaţi, se arată într-o informare transmisă, joi, de biroul de presă al instituţiei.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top