va aflati aici:
Home > Eveniment > Galațiul dăruiește, o campanie umanitară a Rezistenței Civice Galați

Galațiul dăruiește, o campanie umanitară a Rezistenței Civice Galați

Rezistența Civică Galați au început o campanie pentru a ajuta copiii defavorizați și familiile acestora din Odaia Manolache. Redăm mai jos apelul acestora:

“Au început sărbătorile de iarna și odată cu ele și problemele noastre. Supermarketurile sunt prea aglomerate, traficul este îngreunat, nu reușim să definitivăm meniul de Crăciun, etc. Vrem să ne simțim mai buni și dorim să ajutam cumva și pe cei mai nevoiași dintre noi. Atunci ne interesăm cum am putea face asta. Asta am făcut și noi la Rezistența Civică Galați și prin intermediul cadrelor didactice de la Școala Gimnazială Maria Grecu din Odaia Manolache am încercat să identificăm nevoile copiilor defavorizați de acolo pentru care Moș Crăciun este mereu ceva ce se întâmplă altor copii. Eram pregătiți să vedem pe această listă tablete, telefoane, calculatoare, dulciuri, etc. Nu credeam însă că vom vedea pixuri, detergenți sau cele necesare igienei personale. Nimeni nu are tot, dar noi , cei ce avem totuși câte ceva, ar fi bine să îi ajutăm pe cei ce nu au nimic. Orice fel de ajutor, fie el in alimente neperisabile, produse de igiena, rechizite, hăinuțe sau bani poate însemna atât de puțin pentru noi și atât de mult pentru ei. Sărbători fericite tuturor gălățenilor!
Paypal oanacelia@yahoo.com Cont BCR RO78RNCB0323032788850001
Donatiile in obiecte vor fi preluate de echipa noastra dupa ce stabilim cu dumneavoastra in prealabil o data si un loc pentru aceasta.”

Mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului:

Galatiul Daruieste

No Description

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top