va aflati aici:
Home > Actualitate > Profesorul Cătălin Fetecău este noul cetăţean de onoare al Galaţiului

Profesorul Cătălin Fetecău este noul cetăţean de onoare al Galaţiului

Consiliul Local al municipiului Galaţi a votat, în şedinţa de plen din 21 noiembrie 2019,  în unanimitate, acordarea titlului care recunoaşte public valoarea profesională şi umană a prof.dr.ing Cătălin Fetecău. În cadrul şedinţei din 21 noiembrie 2019 a Consiliul Local al municipiului Galaţi s-a aprobat ca prof. dr. ing. Cătălin Fetecău să-i fie acordat titlul de „Cetăţean de Onoare” al oraşului, în semn de apreciere pentru numeroşii ani de execelentă slujire a învăţământului superior de la Dunărea de Jos, informează ADEVĂRUL.

„Tezele de doctorat coordonate, lucrările premiate cu medalii de aur şi argint la saloanele de inventică, brevetele de invenţie, numeroasele publicaţii şi articole apărute în revistele de specialitate de prestigiu îl recomandă pe Cătălin Fetecău drept un promotor al standardelor de excelenţă în învăţământul universitar gălăţean”, se menţionează în hotărârea CL Galaţi.

Profesorul Cătălin Fetecău este noul cetăţean de onoare al Galaţiului

În cadrul şedinţei din 21 noiembrie 2019 a Consiliul Local al municipiului Galaţi s-a aprobat ca prof. dr. ing. Cătălin Fetecău să-i fie acordat titlul de „Cetăţean de Onoare” al oraşului, în semn de apreciere pentru numeroşii ani de execelentă slujire a învăţământului superior de la Dunărea de Jos.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top