va aflati aici:
Home > Actualitate > S-a lansat leru.ro, primul magazin online de fapte bune construit de gălățeni

S-a lansat leru.ro, primul magazin online de fapte bune construit de gălățeni

Primul magazin online de fapte bune s-a lansat pe 6 Decembrie și îi așteptă pe gălățeni să doneze produse sau servicii pentru a susține educația și schimbul de de experiențe între copii și seniori.

Așadar, toți cei interesați sunt invitați să viziteze www.leru.ro pentru a se înscrie în comunitatea celor care răspândesc magia Crăciunului prin fapte bune și implicare.

CE ESTE LERU.RO?

www.leru.ro este un proiect caritabil care are ca scop construirea celui mai mare magazin online de fapte bune, unde gălățenii sunt invitați să doneze expertiză, servicii și produse pentru strângerea de fonduri, ce urmează a fi utilizate pentru susținerea unor proiecte cu impact în comunitatea locală.

Ambiția Open HubThecon și a Fundației Comunitare Galați este să definească cuvântul ler, ca și simbol traditional Romanesc al filantropiei în preajma sărbătorilor de iarnă și să mobilizeze comunitatea gălățeană să susțină cauze specifice comunității locale, relatează ROMÂNIA POZITIVĂ.

Întreg articolul aici :

http://www.romaniapozitiva.ro/moldova-bucovina/s-a-lansat-primul-magazin-de-fapte-bune-constuit-de-galateni-www-leru-ro/

Magazin de fapte bune – Leru.ro

Acest magazin a fost special creat pentru a vinde produse, pentru a dona inimozitate și a genera cantități enorme de ler. Vrei să cumperi?

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top