va aflati aici:
Home > Actualitate > Galaţi: Noi măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus

Galaţi: Noi măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus

-Achiziţionarea unui aparat de testare rapidă (PCR) pentru depistarea noului coronavirus, având în vedere că în acest moment toate probele sunt trimise la Bucureşti, iar rezultatele sunt primite în cel puţin 24 de ore.
– Identificarea persoanelor vârstnice din oraş, fără aparţinători, în vederea asigurării unor pachete sanitare şi alimentare.
– Se sistează activitatea la toate ghişeele Primăriei municipiului Galaţi şi la cele ale instituţiilor subordonate. Vor fi procesate doar solicitările transmise on-line.
– Decalarea programului angajaţilor Primăriei municipiului Galaţi şi a instituţiilor şi societăţilor din subordine a angajaţilor care se deplasează cu mijloacele de transport în comun la trei ore diferite.
– Asigurarea hranei şi a pachetelor sanitare pentru persoanele aflate în izolare după calcularea unui necesar minim, conform legislaţiei în vigoare, livrarea urmând să se facă săptămânal. În plus se va asigura necesarul de combustibil pentru voluntarii UVSAR care vor face livrarea acestor pachete.
– Restricţionarea activităţilor culturale, ştiinţifice, religioase si de divertisment, în spaţii închise până la 100 de persoane, până la 31 martie. Teatre, săli de cinema, toate peste 100 de persoane. În plus, activitatea la locurile de joacă aflate în spaţii închise va fi suspendată, informează MONITORUL DE GALAȚI.

Galaţi: Noi măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a convocat astăzi, joi, 12 martie 2020, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, fiind stabilite noi măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus: – Achiziţionarea unui aparat de testare rapidă (PCR) pentru depistarea noului coronavirus, având în vedere că în acest moment toate probele sunt trimise la Bucureşti, iar rezultatele sunt primite în cel puţin 24 de ore.- Identificarea persoanelor vârstnice din oraş, fără aparţinători, în vederea asigurării unor pachete sanitare şi alimentare.- Se sistează activitatea la toate ghişeele Primăriei municipiului Galaţi şi la cele ale instituţiilor subordonate.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top