va aflati aici:
Home > Actualitate > Galaţi – Amenzi după ce într-un microbuz de marfă au fost găsite 21 de persoane care nu purtau mască

Galaţi – Amenzi după ce într-un microbuz de marfă au fost găsite 21 de persoane care nu purtau mască

Acţiunea s-a desfăşurat pe strada Brăilei din municipiul Galaţi. În timpul controlului, poliţiştii au depistat în trafic un microbuz de marfă cu care  erau transportaţi 21 de muncitori, mulţi fără mască, şi fără a respecta vreo regulă de prevenire a combaterii coronavirusului. 

Poliţiştii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 66 de ani, aflat la volanul unui autovehicul care efectua transport de persoane contra cost, fără a deţine autorizaţie de transport. În habitaclul autovehiculului au fost identificate 21 de persoane, deşi acesta ar fi trebuit folosit doar pentru transport marfă”, a transmis IPJ Galaţi.

În urma acţiunii de pe şosea, s-au dat amenzi totale de 5.000 lei atât transportatorului care nu era autorizat, cât şi zilierilor care nu purtau mască de protecţie. Totodată, maşina cu care erau transportaţi ilegal zilierii a rămas fără plăcuţe şi certificat de înmatriculare, relatează NEWS.

Galaţi – Amenzi după ce într-un microbuz de marfă au fost găsite 21 de persoane care nu purtau mască şi nu respectau nicio măsură de prevenire a combaterii COVID-19 – VIDEO

Poliţiştii de la Serviciul Rutier al IPJ Galaţi au făcut vineri o razie după apariţia în mediul online a unor imagini cu un microbuz de marfă cu care erau transportaţi mai mulţi zilieri, fără a purta mască şi fără a respecta vreo regulă de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top