va aflati aici:
Home > Actualitate > Cum sar la bătaie un șef și angajați ai Apă Canal, prinși că lucrează a enșpea oară în același loc

Cum sar la bătaie un șef și angajați ai Apă Canal, prinși că lucrează a enșpea oară în același loc

Purtarea huliganică a unora dintre angajații Apă Canal denotă aroganța monopolistă, scăpată de sub orice control, la care a ajuns această companie publică.

Când documentam a nu se mai știe câta intervenție în zona Elice, ne-am trezit luați la bătaie chiar de șeful de departament Romilă Nicolae, dar și de subordonați de-ai acestuia, încurajați de exemplul golănesc al acestuia.

Inițial, am crezut că este vorba despre una dintre intervențiile ajunse „de rutină” pentru operatorul local de apă și canalizare. Am zis c-o fi încă o surpare pricinuită de una dintre triliardele de fisurări de conducte răs-schimbate și re-reparate de firma municipalității ce a pus stăpânire de monopol pe apa potabilă și canalizarea gălățene.

La fața locului, am apucat să facem doar fotografia de mai jos. Fiindcă, ulterior, ni s-a pus mâna-n gât deoarece am avut lipsa de inspirație de a pune și niște întrebări celor care veniseră să ne ceară socoteală că-i pozăm. Articolul integral poate fi citit pe site-ul publicației ALTERNATIVA – Jurnalism fără mogul :

https://www.faramogul.ro/romila-nicolae-de-la-apa-canal-sare-la-bataie/?fbclid=IwAR2qlf5dbNRB71p4eWAQUPVJPe8VvD0dPw9ZGHUZwSxxYxJcc9zd7lLRKfs

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top