va aflati aici:
Home > Sport > Gălăţeanca Patricia Ţig, în turul doi preliminar la BRD Bucharest Open

Gălăţeanca Patricia Ţig, în turul doi preliminar la BRD Bucharest Open

Gălățeanca Patricia Țig, fără clasament, s-a calificat în turul al doilea preliminar al turneului BRD Bucharest Open (13-21 iulie). Ea a învins-o pe românca Oana Simion, locul 645 WTA, cu 6-4, 6-4.

Ambele jucătoare și-au câștigat dreptul de a participa în calificări, cu wildcard, în urma unui turneu organizat de FR Tenis.

Țig a început mai greu partida de sâmbătă, reușind un break la debutul meciului, ca apoi Simion să câștige patru puncte consecutive.  Gălățeanca a egalat la 4-4 și a încheiat setul cu scorul de 6-4. Setul secund a avut exact același tipar cu primul act. Ieri, Patricia Țig urma să joace împotriva Marinei Melnikova (Rusia, locul 305 WTA), informează Realitatea de Galați.

Gălăţeanca Patricia Ţig, în turul doi preliminar la BRD Bucharest Open

Gălăţeanca Patricia Ţig, în turul doi preliminar la BRD Bucharest Open. Ea a învins-o pe românca Oana Simion, locul 645 WTA, cu 6-4, 6-4. Gălățeanca Patricia Țig, fără clasament, s-a calificat în turul al doilea preliminar al turneului BRD Bucharest Open (13-21 iulie). Ea a învins-o pe românca Oana Simion, locul 645 WTA, cu 6-4, 6-4.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top