va aflati aici:
Home > Economie > Fermele gălățene Vanbet atacă piața asiatică

Fermele gălățene Vanbet atacă piața asiatică

12 companii producătoare din domeniul industriei alimentare vor prezenta produsele tradiţionale româneşti în Asia la Agriteq cu scopul de face parteneriate cu companii externe sau de a se extinde pe acea piaţa. Agriteq este unul dintre cele mai mari târguri agricole la nivel internaţional, desfășurat în Doha, capitala Qatar-ului în perioada 19-22 martie 2019. Printre acestea se află și compania Vanbet care deține 8 ferme de pui în județul Galați, în localitățile Bucești, Furcenii Noi, Negrilești și Cosmești. Acțiunea se desfășoară cu sprijinul Ministerului Agriculturii şi Cooperativei Agricole Ţara Mea.

Motivul principal pentru care Cooperativa Ţara mea a susţinut fermierii români să ajungă la târgul Agriteq a fost pentru deschiderea unor noi orizonturi de comerţ. De asemenea, a fost foarte important pentru noi să găsim o modalitate de susţinere şi promovare a produselor 100% româneşti. Sigur, ne-am propus să semnăm contracte de export în urma târgului. Acesta este motivul principal pentru care participam, ca produsele fabricate de fermierii români sa ajunga pe rafturile magazinelor din Qatar”, a declarat Florin Burculescu, preşedinte al Cooperativei Ţara Mea pentru Ziarul Financiar.

Producătorii români vor să-şi facă loc pe piaţa asiatică: 12 companii vor duce pâine, telemea şi mezeluri româneşti la târgul Agriteq din Qatar | Ziarul Financiar

Producătorii locali vor duce produsele tradiţionale româneşti în Asia la Agriteq, unul dinter cele mai mari târguri agricole la nivel internaţional, din Doha, capitala Qatar-ului, cu scopul de face parteneriate cu companii externe sau de a se extinde pe acea piaţa, potrivit reprezentanţilor de la Ministerul Agriculturii şi Cooperativa Ţara Mea.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top