va aflati aici:
Home > Actualitate > Explozie puternică în zona centrală a Galaţiului. Mai multe persoane sunt rănite, un bloc este afectat

Explozie puternică în zona centrală a Galaţiului. Mai multe persoane sunt rănite, un bloc este afectat

Deflagraţia s-a produs joi dimineaţă, în jurul orei 8,00. Potrivit pompierilor este vorba de blocul N1 din apropiere de Biserica Sfântul Nicolae. Au fost înregistrate 5 victime. Pompierii au evacuat 21 de persoane din imobil.

UPDATE Ora 8,43 Potrivit pompierilor, explozia s-a produs în urma unei acumulări de gaze la demisolul blocului din zona centrală a Galaţiului. UPDATE ora 8,40 Potrivit ISU, au fost înregistrate 5 victime,din care una cu arsuri pe 50% din suprafaţa corporala si 4 victime cu traumatisme uşoare. Au fost evacuate 21 de persoane, din care 3 copii, 7 vârstnici si 11 adulţi, relatează ADEVĂRUL.

UPDATE VIDEO Explozie puternică în zona centrală a Galaţiului. Mai multe persoane sunt rănite, un bloc este afectat

UPDATE Ora 8,43 Potrivit pompierilor, explozia s-a produs în urma unei acumulări de gaze la demisolul blocului din zona centrală a Galaţiului. UPDATE ora 8,40 Potrivit ISU, au fost înregistrate 5 victime,din care una cu arsuri pe 50% din suprafaţa corporala si 4 victime cu traumatisme uşoare.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top