va aflati aici:
Home > Eveniment > Pluguşor, măşti, urşi şi capre, cu snoave, urături și colinde de altădată

Pluguşor, măşti, urşi şi capre, cu snoave, urături și colinde de altădată

Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, instituție aflată în subordinea Consiliul Județean Galați, invită gălățenii și în acest an, la Festivalul de Datini și Obiceiuri de Crăciun și Anul Nou ,,Tudor Pamfile”, în zilele de 21-22 decembrie, eveniment de tradiţii româneşti nealterate de trecerea timpului.

Ajuns la a XXIX-a ediție, festivalul reunește ansambluri folclorice din țară (Botoșani, Maramureș, Neamț, Vaslui, Bacău ) și din județul Galați și își propune să aducă în fața gălățenilor obiceiurile dragi specifice sărbătorilor de iarnă, cu Pluguşor, cu măşti, urşi şi capre, cu snoave, urături și colinde de altădată, aflăm de pe site-ul ȘTIRI DE GALAȚI.

Pluguşor, măşti, urşi şi capre, cu snoave, urături și colinde de altădată – Știri de Galați

Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, instituție aflată în subordinea Consiliul Județean Galați, invită gălățenii și în acest an, la Festivalul de Datini și Obiceiuri de Crăciun și Anul Nou ,,Tudor Pamfile”, în zilele de 21-22 decembrie, eveniment de tradiţii româneşti nealterate de trecerea timpului. Ajuns la a XXIX-a ediție, festivalul reunește ansambluri folclorice din țară …

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top