va aflati aici:
Home > Actualitate > SCANDAL la Galați între ministrul Sănătății și șeful Consiliului Județean, care l-a numit MINCINOS pe Nelu Tătaru

SCANDAL la Galați între ministrul Sănătății și șeful Consiliului Județean, care l-a numit MINCINOS pe Nelu Tătaru

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a acuzat conducerea Spitalului din oraș de management defectuos, pentru că ATI mobilă nu funcționează după 3 săptămâni. Președintele CJ Galați, Costel Fotea, spune că ministrul este „mincinos”, îi cere demisia și spune că a inaugurat un dispensar deschis de 4 ani.

Tătaru a vorbit, în timpul vizitei sale, la Galați, despre situaţia de la Spitalul Judeţean, unde că unitatea mobilă de terapie intensivă nu funcţionează la trei săptămâni de când a sosit de la Bucureşti din cauza managerilor spitalului, relatează ȘTIRI PE SURSE.

SCANDAL la Galați între ministrul Sănătății și șeful Consiliului Județean, care l-a numit MINCINOS pe Nelu Tătaru: ‘A inaugurat un dispensar deschis de 4 ani’

Publicat: Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a acuzat conducerea Spitalului din oraș de management defectuos, pentru că ATI mobilă nu funcționează după 3 săptămâni. Președintele CJ Galați, Costel Fotea, spune că ministrul este „mincinos”, îi cere demisia și spune că a inaugurat un dispensar deschis de 4 ani.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top