va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Evaluarea- strategii si perspective

Evaluarea- strategii si perspective

Tema de mai sus a fost cea dezvoltata la Cercul metodic al profesorior de limba si literatura romana CM5, din 25 mai, desfasurat la Coegiul National “Vasile Alecsandri”din

 Galati. Doamna inspectoare Daniela Nistor si prof. dr. Mariana Anton au propus o “recapitulare pentru…evaluare””, raspunzand la intrebari de genul “De /Cu /Ce, Cum, Cat  evaluam?”
TEST DE…EVALUARE
Organizati de prof. dr. Mariana Anton si prof. dr. Catalina Popa, profesorii au evaluat modele de  lucrari de la simularea pentru bacalaureat.
PAUZA MICA
A fost binevenitä pentru a fi …alaturi de “Un pedagog de scoala noua”, prezentat de elevii doamnei profeoare Antonela Cioroiu. Am raspuns apoi la intrebarea pusa de prof.dr. Catalina Popa “Cum ne evaluati?”
STUDIU DE CAZ
 A urmat o analiza-dezbatere a  rezultatelor evaluarii. Solutii au oferit prof. Antonela Cioroiu si prof. Carmen Simion ,

printr-o  interesanta “Foaie pentru minte, inima….si evaluare “. Materiale despre evaluare au prezentat  si prof. dr. Gabriela Ciubotaru, prof. Oana Ichim, prof. Mariana Lazanu.
RECAPITULARE PENTRU …EVALUARE FINALA

Activitatea a demonstrat ca Ëducatia ne uneste”si ca “O buna educatie cere ca educatorul sa inspire elevului stima si respect si nu se poate ajunge la aceasta prin nimicirea individualitatii elevilor si asuprirea stimei de sine.”(Samuel Smiles)

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top