va aflati aici:
Home > Politica > Echipa Marius Stan – Aurel Vlaicu își anunță candidatura

Echipa Marius Stan – Aurel Vlaicu își anunță candidatura

Săptămâna aceasta s-a anunțat cadidatura pentru alegerile locale a echipei Marius Stan – Aurel Vlaicu, echipă care a mai condus destinele Galațiului în perioada 2012-2016. Informația provine dintr-un comunicat al Partidului Împreună Pentru Moldova din 14 noiembrie 2019.

Este vorba despre formaţiunea politică apărută ca urmare a demersului România vrea autostrăzi – #şîeu, precum şi a Asocialţiei Civice “Împreună pentru A8”. Aceste asociații au înregistrat oficial în luna octombrie 2019 Partidul Împreună Pentru Moldova.

Partidul Împreună Pentru Moldova are ca membri fondatori, un ieşean – Cătălin Urtoi şi un gălăţean – Marian Dumitru.

Partidul Împreună Pentru Moldova invită toate forţele politice şi civice, care se simt anti-psd, să se alăture în această alianţă pentru Galaţi.
Nu oprim provocarea aici şi ridicăm miza: lansăm o invitaţie către cei pe care noi îi consideram nucleul unei echipe câştigătoare.
Aurel Vlaicu- Marius Stan.
Această propunere vine în urma unei campanii pe care am iniţiat-o, intitulată “Căutăm primar”. Criteriile analizei noastre au fost competența, rezultatele şi absenţa obedienței faţă de interesele de grup. Vorbim de oameni care au realizat ceva şi fără ajutor politic.
Rezultatele analizei noastre au fost confirmate atât de simpatizanţii partidului, de cetăţeni, dar şi de seria de articole din Viaţa Liberă, în care au fost analizate prestaţiile foştilor primari şi ale echipelor acestora.
Aşadar, astăzi suntem în măsură să anunţăm că Partidul Împreună Pentru Moldova va susţine echipa Aurel Vlaicu- Marius Stan.

Extras din comunicatul Partidului Împreună Pentru Moldova

Comunicatul integral poate fi găsit pe pagina de Facebook Împreună pentru Moldova -Galați:

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top