va aflati aici:
Home > Eveniment > “SUPER gălăţenii SUPER donează!”, ediția a cincea a acțiunii de colectare de bunuri pentru cei nevoiași

“SUPER gălăţenii SUPER donează!”, ediția a cincea a acțiunii de colectare de bunuri pentru cei nevoiași

Maximilian Doru alături de comunitatea Pentru Galaţi , Galaţiul nostru, Prieteni pentru Galaţi, Curăţăm Galaţiul, Ro100Curătăm Galaţiul, Pentru Turcoaia, comunităţi civice locale, organizează  ediția cu numărul V a acțiunii de colectare de haine și alte bunuri pentru oamenii nevoiași. Evenimentul se va desfăşura pe parcursul zilei de astăzi, sâmbătă,16 noiembrie între orele 8.00 si 20.00 și mâine, duminică, 17 noiembrie între orele 8.00 și 17.00.

Astzăzi, încă de la ora 8.00 gălățenii au început să se prezinte în piațeta VIP 2000 (din fața fostului cinematograf Țiglina).

Foto:

Ce se colectează:

COLECTĂ DE HAINE SH SAU NOI (DE LA 2 LUNI LA +85 ANI)
– Acestea vor fi distribuite atât în centrele de specialitate din Galați și împrejurimi cât și la fam iile cu situații materiale precare din zona Galațiului.

COLECTĂ DE PLEDURI, PLĂPUMI, PĂTURI, PERNE ȘI LENJERII DE PAT
– Acestea vor fi atribuite familiilor nevoiașe din zona Galațiului.

COLECTĂ DE JUCĂRII SH SAU NOI
– Acestea vor fi distribuite centrelor de specialitate din zonă, atât cele de zi cât și cele permanente și familiilor cu mulți copii din zona Galațiului.

COLECTĂ PRODUSE NEPERISABILE (FAINĂ, ZAHĂR, MĂLAI, SARE, ULEI, CONSERVE, OREZ, PASTE ȘI ORICE ASTFEL DE ALIMENTE AMBALATE INDIVIDUAL)
– Acestea vor fi distribuite familiilor cu o situație precară din zona Galațiului, pentru pregătirea mesei de Crăciun.

COLECTĂ DE BUNURI DE ORICE FEL (EXCEPȚIE MOBILIER ȘI CONSTRUCȚII)

Evenimentul urmează să se desfășoare în perioada 16.11.2019 – 17.11.2019 (2 zile) în intervalul orar 08:00-20:00 prima zi şi 08:00-17:00 în cea de-a doua, în  zona părculețului din fața fostului cinematograf Țiglina 1 la MONUMENT.
Rugămintea organizatorilor este că bunurile donate să fie funcționale 100% în cazul jucăriilor, curate și ne deteriorate în cazul colectelor textile, funcționale 100% în cazul bunurilor de altă natură.
Pentru orice alte informații, puteți suna la numărul de telefon – 0749183361 sau puteți consulta pagina de facebook a evenimentului:

SUPER gălăţenii SUPER donează!

No Description

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top