va aflati aici:
Home > Actualitate > DRAMĂ la Centrul de bătrâni Sf. Ilie! 140 de persoane sunt expuse infectării cu COVID-19

DRAMĂ la Centrul de bătrâni Sf. Ilie! 140 de persoane sunt expuse infectării cu COVID-19

Joi, soțului administratoarei i s-a făcut rău și a fost fost dus la spital, împreună cu soția sa, în izoletă. La câteva ore de la transferul la spital, el a murit, iar ea este și astăzi în stare gravă.

Tot joi, nu mai puțin de 9 bătrâni au anunțat că au febră. Abia atunci s-au trezit și autoritățile noastre și au început să testeze oamenii din centru. Au găsit 4 infectați cu noul coronavirus. Până astăzi, au mai testat câțiva și au mai găsit încă 2 infectați, dar gândiți-vă că acolo sunt peste 140 de bătrâni.

Personalul de acolo mi-a povestit cu lacrimi în ochi că a cerut în mod insistent, în ultimele zile, aceste testări, dar că autoritățile nu au reacționat. Au spus că dacă bătrânii nu au simptome, nu are rost să fie testați.

Acum, asistentele care au fost prinse de valul îmbolnăvirilor au rămas în carantină, iar ceilalți angajați nu mai vin la serviciu până nu se liniștesc lucrurile. Și mai grav este că oamenii de acolo nu au măști, iar mâncarea le mai ajunge doar până luni, relatează ȘTIRI DE GALAȚI.

DRAMĂ la Centrul de bătrâni Sf. Ilie! 140 de persoane sunt expuse infectării cu COVID-19 – Știri de Galați

Vreau să vă spun câteva lucruri mai puțin frumoase despre ceea ce s-a întâmplat zilele acestea la Centrul de îngrijire a persoanelor vârstnice „Sfântul Ilie” din Galați. Știți cu toții, acolo autoritățile au anunțat astăzi un deces cauzat de coronavirus, dar au revenit ulterior și au infirmat știrea.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

2 thoughts on “DRAMĂ la Centrul de bătrâni Sf. Ilie! 140 de persoane sunt expuse infectării cu COVID-19

  1. B rbatul era internat la C minul privat de ngrijire a b tr nilor “Sf. Ilie”, plasat n carantin , unde sunt internate aproximativ 140 de persoane, care sunt testate n cadrul unei anchete epidemiologice, demarat nc s mb t . Potrivit managerului Spitalului de Boli Infec ioase din Gala i, Mihaela Debita, patru persoane din acest c min sunt internate cu coronavirus, iar la finalizarea anchetei epidemiologice se va face dezinfec ia loca iei.

  2. ntre timp, ambulan ele continu s vin la c minul pentru persoane v rstnice Sf ntul Ilie din Gala i. Cei care sunt confirma i cu Covid-19 sunt prelua i i du i fie la Spitalul de Urgen , fie la cel de Boli infec ioase, n func ie de starea lor general de s n tate. Pe de alt parte, i c iva dintre medicii deta a i de autorit i se simt r u i au trecut n izolare. i ei vor fi testa i.

Lasă un răspuns

Top