va aflati aici:
Home > Uncategorized > Declaratiile cutremuratoare ale fiului unui pacient din Galati, mort de coronavirus

Declaratiile cutremuratoare ale fiului unui pacient din Galati, mort de coronavirus

Am aflat de situație duminică, pe 5 aprilie, pe la 8 dimineața, eram în Germania. Am văzut că un cămin privat ar avea probleme cu coronavirusul. Apoi, în jur de ora 10, m-a sunat soția și mi-a spus că acel azil privat este, de fapt, ‘Sfântul Ilie’, unde este internat tata. Am sunat imediat acolo. Am înțeles că deja testaseră etajele 1 și 2, vineri și sâmbătă. Soția s-a dus acolo, pentru că stăm foarte aproape de azil și mi-a spus că a văzut o ceartă între cei de la DSP și cei de la CFR, a fost un clinci între ei. Între timp, am sunat la DSP, mi s-a spus că au fost recoltați și cei de la parter, acolo unde era tata”, a declarat Petrisor Chiru pentru cancan.ro.

 “Soția mi-a spus că la ora 13 e înmormântarea. Ce probleme am mai întâmpinat și aici… Pe lângă faptul că au murit ca niște câini, au fost îngropați ca niște câini, cu hainele alea ponosite, vai de capul lor, care erau la azil, că ei nu mai erau schimbați… Cu hainele alea, băgați în saci și închiși, fără să-i vedem. Să vă zic și de preoți.

Vă spun sincer că nu găseam preot care să vină să slujească. Într-un final, prin intervenții, am ajuns la un preot care îl cunoștea pe tata. Ni s-a pus condiția cu opt persoane, dar preotul a vrut costume de protecție. Păi noi de unde să le luăm? Soția s-a oferit să cumpere, dar să i se spună de unde. Preotul i-a zis că nu știe, să facă rost. Până la urmă a acceptat și fără costume. Am o poză de la înmormântare, nu am dorit ca familia să filmeze”. (WOWBIZ)

 

WOWBiz

WOWbiz.ro cel mai tare site tabloid din Romania! Aici afli primul adevaratele exclusivitati,ai cele mai tari videouri si cei mai buni paparazzi – Aici ai mai mult decat showbiz, ai WOWbiz!

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top