va aflati aici:
Home > Politica > Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa face reclamă la medicamente

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa face reclamă la medicamente

Deputatul PSD de Galați, Nicolae Bacalbașa, a rezolvat tot ce era de rezolvat pentru gălățenii pe care îi reprezintă în Parlament și pentru că nu poate sta degeaba s-a apucat și de făcut ceva bani. A început să facă publicitate la medicamente, în sensul că încearcă să îi convingă pe românii bolnavi să își cumpere un medicament cu o reducere de la 270 la 150 lei, informează Cetățeanul.net.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a ajuns reclamă la medicamente!

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a rezolvat tot ce era de rezolvat pentru gălățenii pe care îi reprezintă în Parlament și pentru că nu poate sta degeaba s-a apucat și de făcut ceva bani. A început să facă publicitate la medicamente, în sensul că încearcă să îi convingă pe românii bolnavi să își cumpere un medicament …

Până nu demult, procesul purificării vaselor sanguine îmi lua câteva luni. Colectam plante medicinale, le căutam la piață sau le comandam de pe Internet și preparam infuzie din ele. Acum nu mai e nevoie să mă ocup cu aceasta, deoarece colegii mei de la Institutul de Boli Cardiovasculare au creat un remediu bun și ieftin pentru curățarea vaselor- ”Cardio Q10”

Nicolae Bacalbașa

Interviul și imaginile așa cum sunt prezentate pe site-ul de vânzări de medicamente Cardio Q10 pot fi accesate aici:

Stiri Urgente

VÂRSTA – NU ESTE UN OSTACOL PENTRU A AVEA O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ! DR. NICOLAE BACALBAȘA A ÎMPĂRTĂȘIT SECRETUL LONGEVITĂȚii Și A SĂNĂTĂȚII EXCELENTE Cunoscutul doctor Român, Nicolae Bacalbașa, care are în prezent 74 de ani, spune că are mintea și corpul tânăr datorită acestui secret legat de sănătate Dr. Nicolae Bacalbașa spune că secretul longevității sunt vasele sanguine.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top