va aflati aici:
Home > Actualitate > Deputatul gălățean Marius Mitică Mărgărit a fost numit în comisia de control a SRI.

Deputatul gălățean Marius Mitică Mărgărit a fost numit în comisia de control a SRI.

În cazul foarte probabil că habar n-aveți cine este Marius Mitică Mărgărit, vă destăinuim că există o poveste frumușică în spatele personajului. Omul a lins blidele pe la partid (UNPR, apoi PSD) și a dat bani cu sacoșa să fie băgat în seamă, așa că, încet-încet, a urcat în schemă. În 2013, la 28 de ani, era deja șeful județenei de tineret a PSD, după ce fusese un pic și consilier județean (de la UNPR). Apoi afacerile i-au explodat, firmele lui ocupându-se de o mulțime de proiecte publice prin comunele județului Galați, Surprinzător (sanchi!), comune conduse de primari PSD.

Să și amintim câteva astfel de contracte. O simplă căutare a numelui „SC Virgfan SRL” în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, categoria cumpărări directe, scoate la iveală o listă lungă de contracte. Modeste la început : „Reabilitarea instalaţiei electrice” la Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor în valoare de 24.193 de lei, „Servicii de proiectare extindere reţele electrice în comuna Schela”, în valoare de 63.900 de lei, ambele atribuite în august 2013. Apoi din ce în ce mai mari şi mai dese. Cel mai valoros contract-446.440 de lei pentru modernizarea drumului comunal Găneşti-Aldeşti i-a fost atribuit în septembrie 2013, în comuna Cavadineşti din judeţul Galaţi, comună condusă de primăriţa PSD Dănuţa Bourceanu, relatează IMPARȚIAL.

Impartial- Un ziar incomod

Cer senin Max : 33 ° C Min : 22 ° C Cu puÈ›ine luni (doar vreo 5) înainte de spatul târgului (a se citi „alegeri parlamentare”), deputatul gălățean Marius Mitică Mărgărit, de la PSD, a devenit membru în Comisia de control a activității Serviciului Român de InformaÈ›ii (SRI).

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top