va aflati aici:
Home > Actualitate > 9 milioane euro din bugetul local pentru modernizarea punctelor de colectare a gunoiului

9 milioane euro din bugetul local pentru modernizarea punctelor de colectare a gunoiului

Consilierii locali gălăţeni au aprobat, joi, 26 septembrie 2019, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local Galaţi, un proiect de hotărâre privind amenajarea şi modernizarea punctelor de colectare a deşeurilor.

Prin acest proiect, în cadrul căruia s-au aprobat indicatorii tehnico-economici, se doreşte amenajarea şi modernizarea unui număr de 517 puncte de colectare selectivă a deşeurilor în sistem suprateran, inclusiv racordarea acestora la reţeaua de canalizare a oraşului. Este vorba despre o investiţie a cărei valoare estimată este de 41.301.728 lei cu T.V.A., adică aproape 9 milioane euro. Pentru moment sursa de finanţare propusă este bugetul local, informează MONITORUL DE GALAȚI.

9 milioane euro pentru modernizarea punctelor de colectare a gunoiului – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Consilierii locali gălăţeni au aprobat, joi, 26 septembrie 2019, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local Galaţi, un proiect de hotărâre privind amenajarea şi modernizarea punctelor de colectare a deşeurilor. Prin acest proiect, în cadrul căruia s-au aprobat indicatorii tehnico-economici, se doreşte amenajarea şi modernizarea unui număr de 517 puncte de colectare selectivă a deşeurilor în sistem suprateran, inclusiv racordarea acestora la reţeaua de canalizare a oraşului.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top