va aflati aici:
Home > Actualitate > Cum încearcă trei gălăţeni să urce pe o motocicletă o trotinetă Bolt furată

Cum încearcă trei gălăţeni să urce pe o motocicletă o trotinetă Bolt furată

Trei bărbaţi din Galaţi sunt filmaţi în timp ce încearcă să urce pe o motocicletă o trotinetă electrică Bolt. Persoana care îi filmează încearcă să-i convingă că aparţine Primăriei şi că avea probleme cu Poliţia.  În zadar, însă. Ei susţin că au găsit trotineta la gunoi şi i-au dat-o motociclistului care are nevoie de motorul acesteia.

„Păi unde ai găsit-o? La gunoi. Şi tu ce vrei să faci cu ea? Mi-a dat-o mie, am nevoie de ea, am nevoie de motoraş. Cum să iei motorul de la ea? Lasă, bre, trotineta, o să te trezeşti cu poliţia la uşă. Trebuia să o laşi acolo, la gunoi”, se aude pe filmarea postată pe reţelele de socializare. 

Pe 23 martie, mai multe trotinete electrice au fost montate pe străzile oraşului. Galaţiul fiind al patrulea oraş din România – după Bucureşti, Cluj-Napoca şi Constanţa – unde Bolt, platforma europeană de transport la cerere, a lansat trotinete electrice pentru închiriere, relatează ADEVĂRUL.

Cascadorii râsului. Cum încearcă trei gălăţeni să urce pe o motocicletă o trotinetă Bolt furată VIDEO

Trei bărbaţi din Galaţi sunt filmaţi în timp ce încearcă să urce pe o motocicletă o trotinetă electrică Bolt. Persoana care îi filmează încearcă să-i convingă că aparţine Primăriei şi că avea probleme cu Poliţia. În zadar, însă. Ei susţin că au găsit trotineta la gunoi şi i-au dat-o motociclistului care are nevoie de motorul acesteia.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top