va aflati aici:
Home > Actualitate > Cu mască pe faleza din Galați, dar şi în alte locuri publice

Cu mască pe faleza din Galați, dar şi în alte locuri publice

Printre principalele măsuri ce urmează a fi luate se numără purtatul măştii în aer liber în zonele aglomerate, dar şi limitarea programului pentru anumite terase şi cluburi. Referindu-se la Galaţi, Orban a spus: ”Ştim foarte clar că există anumite tipuri de activităţi. De exemplu pe faleză, în Galaţi sau Brăila, e o asemenea aglomeraţie, interacţiunea e foarte apropiată şi singura soluţie pentru reducerea riscului este purtarea măştii”.

La nivelul Prefecturii Galaţi, măsurile ce se impun, în contextul creşterii alarmante a numărului de cazuri noi de COVID-19, vor fi discutate în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) ce urmează a se desfăşura în următoarele zile. ”Discutăm de câteva zile şi facem o analiză aprofundată pentru a stabili zonele cele mai vulnerabile din Galaţi unde s-ar putea institui din nou portul măştilor de protecţie”, a declarat, pentru Monitorul de Galaţi, prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avrămescu.

Întreg articolul aicihttps://www.monitoruldegalati.ro/stirea-zilei/cu-masca-pe-faleza-din-gala%C8%9Bi,-dar-si-in-alte-locuri-publice.html

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top