va aflati aici:
Home > Sport > CS United Galați – vicecampioană națională la futsal

CS United Galați – vicecampioană națională la futsal

Echipa CS United Galați, vicecampioana ultimelor două ediții ale Ligii 1 a pierdut duminică, 17 martie, Cupa României după ce a fost învinsă în finală de Futsal Club Dunărea Călărași, scor 1-2.

Acesta e primul trofeu cucerit de echipa de seniori a clubului Dunărea Călărași în timp cegălățenii de la CS United nu reușesc pentr a patra oară să își învingă adversarul din Cupa României pentru a ridica trofeul.

United Galaţi s-a aflat în atac mai tot timpul meciului, însă pe fondul unor greșeli de apărare de la începutul partidei acestia s-au văzut conduși cu 2-0 încă din minutul 14. Chiar dacă în a doua repriză CS United Galați a dominat net meciul, echipa nu a reușit egalarea, meciul încheindu-se cu 2-1 în favoarea călărășenilor.

“Este victoria tuturor, o victorie incredibilă, la care, sincer, în vară, probabil, nimeni nu s-ar fi gândit. E o bucurie uriașă”, a declarat Marian Șotârcă, antrenorul-jucător al Futsal Club Dunărea Călărași, citat de FRF.RO .

Dunărea Călărași a cucerit Cupa României la futsal!

Echipa Futsal Club Dunărea Călărași a câștigat duminică, 17 martie, Cupa României după ce a trecut în finală de CS United Galați, vicecampioana ultimelor două ediții ale Ligii 1, scor 2-1. Acesta e primul trofeu cucerit de echipa de seniori a clubului Dunărea Călărași.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top