va aflati aici:
Home > Actualitate > Container frigorific pentru persoanele decedate de coronavirus

Container frigorific pentru persoanele decedate de coronavirus

Autoritățile locale din Galați se pregătesc pentru ce e mai rău.  Cum numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus crește alarmant în toată țara, autoritățile vor să fie pregătite pentru cel mai negru scenariu.

Astfel, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a recomandat Primăriei Galaţi să găsească fonduri pentru achiziţionarea unui container frigorific, necesar izolării persoanelor decedate din cauza Covid-19, informează LIBERTATEA.

Citește și Spitalul de Urgență dotat cu aparatură ce detectează coronavirusul

În judeţul Galaţi, în prezent, 96 de persoane se află internate în centrele de carantină, iar alti 2541 de gălăţeni sunt izolaţi la domiciliu.

Galați: Container frigorific pentru persoanele decedate de coronavirus

Astfel, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a recomandat Primăriei Galaţi să găsească fonduri pentru achiziţionarea unui container frigorific, necesar izolării persoanelor decedate din cauza Covid-19. Instituţia Prefectului Judeţului Galaţi informează că în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au fost adoptate o serie de noi măsuri ce trebuie aplicate cu celeritate pentru a preîntâmpina răspândirea virusului gripal COVID-19.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top