va aflati aici:
Home > Uncategorized > Grupul de iniţiativă civică „Galaţi4x4.ro“ şi militarii au dublat numărul donatorilor de sânge

Grupul de iniţiativă civică „Galaţi4x4.ro“ şi militarii au dublat numărul donatorilor de sânge

Timp de două zile, un grup de iniţiativă civică din Galaţi a organizat o acţiune de mobilizare a donatorilor către Centrul Regional de Transfuzii. În cea de-a doua zi a acţiunii, şi militarii a două unităţi gălăţene au răspuns apelului.

Cadrele medicale ale Centrului nici nu puteau să fie mai mulţumite acum de acest tip de acţiuni. „Ne bucurăm de acţiunea organizată de Grupul de Iniţiativă Civică «Galaţi4x4.ro» care alături de militari din Batalioanele 300 Infanterie Mecanizată şi 284 Tancuri au răspuns nevoilor de sânge şi, cu această ocazie, în contextul epidemiologic actual, sperăm să avem un stoc de sânge suficient pentru a asigura nevoile spitalelor, atât din Galaţi, cât şi din judeţele limitrofe, noi fiind centru regional. În medie, la Centrul de Transfuzii Galaţi se prezintă 60-65 de donatori pe zi, în acest context numărul donatorilor s-a dublat”, a precizat dr. Beatrice Cristian, Centrul Regional de Transfuzii Galaţi, relatează MONITORUL DE GALAȚI.

Grupul de iniţiativă civică „Galaţi4x4.ro” şi militarii au dublat numărul donatorilor de sânge – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Timp de două zile, un grup de iniţiativă civică din Galaţi a organizat o acţiune de mobilizare a donatorilor către Centrul Regional de Transfuzii. În cea de-a doua zi a acţiunii, şi militarii a două unităţi gălăţene au răspuns apelului. Cadrele medicale ale Centrului nici nu puteau să fie mai mulţumite acum de acest tip de acţiuni.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top