va aflati aici:
Home > Actualitate > Avertizarile continua – Cod galben de ger in toata tara si cod galben de viscol pana la ora 23 in 11 judete – inclusiv Galati

Avertizarile continua – Cod galben de ger in toata tara si cod galben de viscol pana la ora 23 in 11 judete – inclusiv Galati

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ger pentru intreaga tara. In intervalul  11 ianuarie, ora 13 – 12 ianuarie, ora 10, vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării. Astfel, minimele nocturne se vor situa în general între -17 şi -10 grade, iar maximele diurne vor fi negative.

cod galben ger : 11 ianuarie, ora 13 – 12 ianuarie, ora 10
cod galben viscol:11 ianuarie, ora 13 – 11 ianuarie ora 23

Administrația Națională de Meteorologie a ridicat avertizarea de Cod portocaliu și a actualizat avertizarea de Cod galben de viscol, valabil miercuri, 11 ianuarie, între orele 13 – 23.

În intervalul menţionat va mai ninge în cea mai mare parte a Moldovei, local în Muntenia, zona Carpaţilor de Curbură, iar spre seară şi la începutul nopţii şi în sudul Dobrogei.

În Dobrogea, estul Munteniei, sudul şi centrul Moldovei vântul va continua să prezinte intensificări cu viteze de 50…60 km/h, viscolind şi spulberând zăpada.

In judetul Galaț doi bărbați au murit : unul, în vârstă de 75 de ani, din satul Pleșa, a murit de frig, fiind găsit într-o magazie, iar al doilea, în vârstă de 65 de ani, a făcut infarct în timp ce curata zăpada.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top