va aflati aici:
Home > Politica > City-managerul Galațiului devine secretar de stat

City-managerul Galațiului devine secretar de stat

Marius Humelnicu
Marius Humelnicu – foto Facebook

Prim-ministrul Viorica Dăncilă l-a desemnat pe Marius Humelnicu în funcția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, hotărârea fiind publicată în Monitorul Oficial. Humelnicu îl înlocuiește pe Mircea Florin Biban.

Marius Humelnicu (41 de ani) a fost fotbalist profesionist până la 30 de ani, jucând inclusiv la Oțelul Galați. Ca membru al organizației gălățene a PSD a devenit șef al Direcției pentru Sport Galați și apoi șef al Autorității Rutiere Galați.

Humelnicu a mai fost secretar de stat la Transporturi, fiind numit în 2015 de premierul de atunci, Victor Ponta. În iunie 2016 a fost eliberat din funcţie de Dacian Cioloş, iar în august 2016 a câștigat concursul pentru ocuparea postului de city manager al orașului Galați.

Citește și Un gălățean – secretar de stat în Ministerul Agriculturii

În vârstă de 41 de ani, Marius Humelnicu a fost fotbalist profesionist până la 30 de ani, jucând la FCM Dunărea şi Oţelul Galaţi, dar şi la două echipe din Azerbaidjan. Humelnicu a absolvit Facultatea de Inginerie Managerială şi Tehnologică din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” şi are un master în Drept şi Administraţie Publică Europeană, anunță REALITATEA DE GALAȚI.

Marius Humelnicu a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor

Gălăţeanul Marius Humelnicu, city manager al oraşului, a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor, în locul lui Mircea Florin Biban. Decizia semnată de prim-ministrul Viorica Dăncilă a fost publicată vineri în Monitorul Oficial. Humelnicu a mai fost secretar de stat la Transporturi, fiind numit în 2015 de premierul de atunci, Victor Ponta.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top